HakoBouw Montfoort

Een dakkapel plaatst Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw Montfoort in 1 dagSep 19, 2014

Hako Bouw kiest voor uitbreiding op Het KloosterHako Bouw B.V. gaat een nieuw bedrijfspand realiseren op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

Het bouw- en aannemersbedrijf uit Montfoort ziet volop potentie in de nieuwbouwlocatie. Donderdag 18 september kwamen de eigenaren naar het Stadshuis voor ondertekening van de koopovereenkomst. Nog deze maand starten zij met de bouw van het bedrijfspand naast het al gevestigde Mavaro B.V.

 

Het bedrijf Hako Bouw heeft gekozen voor een perceel van 1.432 m2 op Het Klooster. Dit biedt mogelijkheden voor de gewenste uitbreiding van het bedrijf met grotere bedrijfsruimte. ‘Doorslaggevend in de keuze voor Het Klooster was ligging, duurzaamheid, kwaliteit, prijs en de vlotte medewerking van de gemeente Nieuwegein. Wij gaan duurzame technieken toepassen die we ook gebruiken bij onze modelwoningen en zo straks direct aan onze opdrachtgevers kunnen laten zien’, aldus eigenaren de heer Kolfschoten en Kraan. In het eerste kwartaal van 2015 staat de oplevering van het bedrijfspand gepland.


 Ideale groeiplek
Met de komst van Hako Bouw komt er opnieuw bedrijvigheid op Het Klooster. Wethouder Johan Gadella van o.a. Economische Zaken: ‘Hako is een tweede bedrijf in de bouw dat zich vestigt op Het Klooster. Bouwmaterialengroothandel Imabo ging hen voor. Hiermee wordt onderstreept dat Het Klooster de ideale groeiplek is voor bouwbedrijven om als nationale en regionale springplank te dienen. De gemeente is blij dat een succesvol bouwbedrijf uit de regio zich in Nieuwegein vestigt om verder te groeien. Ook hun duurzaamheidsambities passen goed in Het Klooster.’

  

Bedrijvenpark Het Klooster
Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid, omgeven door groen en water. Duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor de cultuurhistorische omgeving zijn kernbegrippen bij de ontwikkeling van dit gebied. Het bedrijvenpark is gelegen in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van kleinschalige ambachtelijke vestigingen tot grote distributie-, transport- of logistieke ondernemingen.


HAKO Bouw Duurzaam Bouwen

Bekijk het werk van HAKO Bouw Vraag een offerte aan bij HAKO Bouw


Nieuws
Hako Bouw B.V. gaat een nieuw bedrijfspand realiseren op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

meer..


Bekijk het nieuwsarchief

Onze klanten vertellen waarom..


"Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de snelle offerte, vlotte afspraak en de zeer nette werkwijze van het plaatsen van twee mooie dakramen. Wij zijn erg tevreden over de gehele gang van zaken"
(Fam. Hilgers)

Zakelijk en correct. Uitstekende service! Wij hebben de hele woning laten betegelen. De inzet en flexibiliteit van Hako Bouw werkte zeer prettig. Wij zijn tevreden over het eindresultaat. (fam. Peters Woerden)

“De verbouwing verloopt prima ik ben zeer tevreden” (Mvr. M.Lubbers - Montfoort)

“Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd aan de Waterpoort. Mede dankzij jullie is het zo succesvol verlopen” (Dhr. F.R. Timens - Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken)

Bouwend Nederland Bouwgarant Erkend Leerbedrijf